find vej til træffet -i bil, bus, til fods og på cykel

Moesgård Strand

Vikingetræffet ved Moesgård Strand er beliggende ved skov og, som navnet indikerer, ved strand - fjernt fra asfaltveje og andre moderne bekvemmeligheder. Fornuftigt fodtøj anbefales, når du besøger træffet. Tag evt. badetøj med til en dejlig dukkert ved stranden.
Kom rigtig gerne på cykel, til fods eller i bus. Så kommer du lettest frem. Der er ikke plads til parkering af cykler ved træffets billetsalg/indgange, så parker din cykel ved eks. standskioskens cykel parkering.  
kort over området

Parkering og offentlig transport

Parkering kan ske ved Moesgaard Museum på de officielle P-pladser, hvorfra man kan gå gennem skoven ned til stranden. Der er cirka 1500 meter, og det er en smuk tur. Der er desuden parkering ved Moesgård Strand ved strandkiosken, for enden af Strandskovvej.

Har man et handicapkøretøj, kan man kører ind og sætte personen af via ambulancevejen ved Skovmøllen – se efter en p-guide som kan hjælpe dig – her efter må man parkere på de øvrige anviste parkeringspladser. 

Skal man med bus, kører bus nr. 18 fra Banegårdspladsen i Aarhus til Moesgaard Museum, og så fortsætter man til fods herfra.
Man kan også tage bus nr. 31 direkte til Moesgård Strand.

Kommer du langvejs fra anbefales det, at parkere i udkanten af Aarhus C og tage bussen fra f.eks. Tangkrogen, eller gå resten af vejen gennem skoven. 

Tålmodighed er en dyd
Der kan være meget pres på trafikken, så vi beder folk om at følge P-guidernes henvisninger og undlade at parkere langs skovvejene - med mindre P-guiderne viser jer derind. Det er også en god idé at væbne sig med tålmodighed, for trafikken kan let klumpe sig sammen på de små veje, så kør hjemmefra i god tid. 
kort over området