Vikingedyste og lege

Disse glade normænd er velberejste i vikingemiljøet og er med god grund efterspurgte for deres sjove og inddragende aktiviteter. Her kan både børn og voksne være med, når der dystes i viking inspirerede konkurrencer, som sagtens kunne have været leget af både krigere og børn i fortidens gildesale.

Det er sjovt og friskt at bruge kroppen og Lekegoden og hans hjælpere har et utal af konkurrencer oppe i ærmet.

Da fortidens vikinger ikke har efterladt sig instrukser i deres lege og dyster, har Lekegoden været ude at søge inspiration blandt gamle skandinaviske bondelege og givet dem et vikinge-twist.
Man har altid leget og underholdt sig med konkurrencer og fjollerier og det er en anderledes del af forståelsen af vores egen fortid at prøve det på egen krop.
Selvom du ikke vover at deltager, så er det sjovt at se på tosserierne og hvem ved måske får du lyst til at være med, for det er sjovt at se på, men endnu sjovere at være med!

Så hvis du er interesseret i hvad troldepind og ”kampen om grænsen” er, så kan du komme hen og være med, - og Lekegoden kan forsikre dig for det er langt sjovere end stoleleg og fangeleg.