Moesgaard Vikingetræf

Moesgaard Vikingetræf 2020 er aflyst!

Oplevelsen

Det er tordenbraget af klinger der mødes, når over 500 krigere tørner sammen i skoven og på slagmarken og udkæmper drabelige slag. Det er et imponerende ryttershow på islandske heste og eventyret ved at gå på opdagelse blandt de mangfoldige handelsboder. Det er tonerne fra optrædende musikanter og smagen af mad og drikke som vikinger nød det.

 

Vikingernes verden og Moesgaard Vikingetræf  

Moesgaard Vikingetræf er et af de ældste og største af sin slags og daterer helt tilbage til 1977. Det finder sted hvert år lørdag og søndag i uge 30, hvor der dagligt holdes vikingekamp og ryttershow, og som noget nyt i år vil fredag for første gang også være åben for publikum, så der er bedre plads til alle de besøgende som ønsker at komme forbi.

Vikingetræffet arrangeres af Moesgaard Museum i samarbejde med repræsentanter for vikingerne. Hvert år kommer vikingekrigere, ryttere og et hav af handlende fra hele verden til Moesgaards vikingetræf, hvor de befolker marken, skoven og bredderne langs Moesgaard strand. Med spraglede vikingedragter, en labyrintisk by af telte, en summen af kendte og fremmedartede tunger, en klingen af bægre og hilsener der flyver mellem gamle venner, og med duften af brænderøg og bålmad i næseborene, pustes der endnu engang nyt liv i Vikingetiden.

Tag hele familien med til Moesgaard strand i Aarhus og oplev verdens største vikingetræf. Det er her du får en smag af viking i din sommer.

Se billeder fra de seneste fire vikingetræf

Et billede siger mere end 1000 ord. Gå på opdagelse i billederne fra de seneste fire års vikingetræf.