Bugnende Boder

Som fortidens vikingemarkeder, hvor vikinger samlede sig for at handle med alskens varer fra nært og fjernt, fortsætter Moesgaard vikingetræf i samme ånd og har også et væld af handelsboder at gå på opdagelse i.

Med over 60 forskellige vikingeboder byder Vikingetræffet på rig mulighed for at tilfredsstille de købelystne besøgende såvel som vikingerne selv.
De mange handlende skaber og sælger et bredt udvalg af forskellige håndværk fra perioden, hvad end det er til ens indre viking eller til at give et personligt præg i den moderne livsstil, så er der noget at finde her.
Vikingebodernes varer tæller et hav af både viking-inspireret legetøj, smykker, keramik, trævarer, pilefelt, pelse, knive og vikingeklæder, så husk at medbringe klingende mønt i (Euro eller Danske kroner).

 

Mange af vikingerne ved meget om både deres dragter og varer og de fleste af Vikingerne kan tale engelsk, så man er velkommen til at spørge.

 

Praktisk
Boderne har åbent fra markedet åbner kl. 9:30 og lukker deres boder kl.17.
Boderne tager ikke imod betalingskort, men imod Danske kroner og nogen steder også Euro. Enkelte har også Mobilepay. Det er muligt at hæve penge i kroteltet, men medbring hellere kontanter hjemmefra.