Weekendens program

Lørdag d. 28. og søndag d. 29. juli

Kl. 10.00

Markedet åbner Nyd vikingeskibene på stranden, gå på opdagelse i de mere end 70 boder med varer og håndværk lavet efter vikingetidens forskrifter. Gennem dagen vil der være autentisk vikingemusik rundt om på pladsen. Smag, duft, lyt og føl på vikingetiden!

Kl. 11.00

Over stok og sten Den islandske hest er måske ikke stor, men den er meget alsidig- se præcis hvor meget den kan bruges til, når Rytteriet laver en storslået opvisning på slagmarken. 

Kl. 12.00

Sværdsang Oplev en vild og vovet demonstration af kamp fra hesteryg efterfulgt af det store slag mellem vikingetræffets to hære. I år deltager mere end 500 krigere fra hele verden i slaget om Moesgaard Vikingetræf 2017. Efter slaget kæmper vikingerne 1 mod 1 til den bedste kriger står alene tilbage på slagmarken. 

Kl. 13.00 

Kongsgaard show Flotte ryttere præsenterer vikingernes hest - kom og bliv betaget af dens styrke og alsidige evner! Opvisning er akkompagneret af musik.   

Kl. 14.00

Øltölt Kan man ride om kap i fuld fart med et fyldt drikkehorn og alligevel ikke spilde en dråbe? Vikingerne kunne, se Rytteriet gøre dem kunsten efter.

Kl. 15.00 

Sværdsang Vil den slagne hær rejse sig af asken? Kan sejrherren holde skansen? De to hære lader våbnene afgøre sagen og der bliver kæmpet til sidste kriger. Slaget indledes af vild og vovet kamp fra hesteryg.  

Kl. 16.00  

I samlet flok Den afsluttende hesteopvisning - se alle de fantastiske heste og ryttere når rytteriet takker af med en flot opvisning på slagmarken. 

Kl. 17.00

Markedet lukker Tak for nu og på gensyn til Moesgaard Vikingetræf 2018!