Flere oplevelser

Ud over de store opvisninger og kampe, er der masser at opleve på markedspladsen med håndværkere, som demonstrerer og viser deres kunnen, boder med alt fra pelsværk til sværd.

Buebanen

På buebanen står vores dygtige instruktører klar til, at give store som små gæster muligheden for, at prøve en rigtig træbue. Skulle der være kø, har man rig lejlighed til, at møde buemagerne og høre om, hvordan man fremstiller sin egen bue helt fra bunden.

Musik og optræden

Musikanter og skjalde optræder med musik og fortællinger hele weekenden. De vil være at finde på markedspladsen og ved Kroen. 

For børn

På stranden er der mulighed for, at trække sig tilbage og lade børnene komme til. Vikingegruppen Mols Vikingelaug har travlt med masser af håndværksaktiviteter, hvor selv de mindste kan være med.
I de åbne strandværksteder kan børn - også med forældre og bedsteforældre - få lov til at smede deres egne jernsmykker eller jernredskaber.
Her er også et perleværksted, hvor man kan lave spiralperler af kobber.

De yngste kan boltre sig i sandkøkkenet eller i gør-det-selv-hjørnet.
I gør-det-selv-hjørnet kan man lave sit eget legetøj, Midgårdsorm eller Fenrisulv af ler, træ eller uld, og man bruger kun jordens egne smukke farver.